Na enkele jaren als werfleider voor de firma Gillion nv gewerkt te hebben, startte Chrétien in 1977 een éénmanszaak  voornamelijk gericht op particuliere nieuwbouw.
In 1998 kwam Bart (Bachelor bouw –KAHO Aalst) zijn vader vervoegen in de zaak. De éénmanszaak werd omgevormd tot de bvba CLB Construct.

Over de jaren heen werden diverse opleidingen gevolgd om te kunnen inspelen op de moderne eisen van een woning voor de toekomst.
Zo werd o.a. een opleiding veiligheidscoördinatie niv. B behaald,  erkend plaatser eurowall (recticel), energiebewust aannemer (bouwunie), luchtdicht bouwen (confederatie bouw).

energie bewuste aannemerVandaag is de firma CLB Construct een modern bouwbedrijf met gemotiveerd en goed opgeleid personeel.
Onze hoofdactiviteiten zijn voornamelijk nieuwbouw en renovaties ook met hogere moeilijkheidsgraad. Door onze sterke knowhow over het hele bouwgebeuren en onze drive om ieder bouwproject te voltooien alsof het een project voor onszelf is, zorgen wij voor een zorgeloos parcours voor iedere bouwheer.

Wij hebben reeds diverse projecten gerealiseerd zowel voor particulieren, bedrijven als openbare besturen. Wij beschikken over een modern machinepark om ieder project tot in de perfectie te kunnen realiseren.